7/24 Kesintisiz Hizmet Çalışma Saatleri: 08:00 - 20:00
Telefon 0212 264 65 64

TOPLU SMS GÖNDERİMİ NASIL YAPILIR?

TOPLU SMS GÖNDERİMİ NASIL YAPILIR?

Yorum Yazabilirsiniz

Mesajınız başarıyla iletişmiştir.

Toplu Sms Gönderimi Nasıl Yapılır?

Kurumsal firmaların toplu SMS gönderimi teknolojik uygulamaların her geçen gün artmasına rağmen yaygınlığını koruyor. Bu durum operatörlerin şirketlere özel toplu SMS paketleri ve kampanyaları oluşturmalarına sebep oluyor. Bununla beraber sunulan toplu SMS fiyatları artış göstermek yerine ekonomik maliyetlerini koruyor. Bu hesaplı, kurumsal SMS paketlerini son kullanıcıyla buluşturmak da toplu SMS gönderimi hizmeti sunan firmalara yüksek miktarlı satışlar yapabilme imkanları sağlıyor. Günümüzde birçok toplu SMS gönderimi sağlayan firma ve programlar var. Ve artık toplu SMS programlarının tek özellikleri sadece toplu mesaj gönderimi değil.

Planlanabilir hatırlatma mesaları, sisteme giriş işlemleri için güvenlik amacıyla kullanılan doğrulama mesajları, doğum günü kutlamaları için otomatik zamanlanmış mesajlar gibi birçok toplu SMS gönderimi özelliği bulunmaktadır.

Kurumsal toplu SMS gönderimi, firmaların müşterileri açısından hatırlanabilmesi için kullandıkları bir pazarlama yöntemidir.

Web portal olarak hizmet verilen sistemimize üyelik oluşturup, başlık işlemlerini gerçekleştirip sistemi kullanabilir, toplu sms gönderimi yapabilirsiniz. Aynı anda tek tuşla binlerce kişiye toplu SMS gönderimi yapılabildiği gibi tek tek sms gönderimi de yapılabilir. Nirvana Sms Başlıklı Toplu Hizmetini kullanarak toplu sms sistemini ihtiyacınıza göre kullanıp toplu sms gönderimi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Gurur benim neyime

Sen ben o kim bu seviyor

8 Ekim 2024 Salı 16:12:19

Zazadilder sms paneline giremiyorum

Sms msaj yolamak istyorum baslik istiyor. Ancak başlik kutucuğu açılmiyor. Yardimcı olurmusunuz?

2 Mart 2023 Perşembe 14:02:57

[url=https://fcialisj.com/]buy cialis online reviews[/url]

14 Mart 2021 Pazar 08:38:38