7/24 Kesintisiz Hizmet Çalışma Saatleri: 08:00 - 20:00
Telefon 0212 264 65 64

PAZARLAMADAKİ GİZLİ SİLAH - TOPLU SMS

PAZARLAMADAKİ GİZLİ SİLAH - TOPLU SMS

Yorum Yazabilirsiniz

Mesajınız başarıyla iletişmiştir.

PAZARLAMADAKİ GİZLİ SİLAH - TOPLU SMS

Pazarlamanın gizli silahı başlıklı toplu sms gönderimi ile kurumunuza prestij katabileceğinizi,  kampanyalarınızı ve ürünlerinizi doğrudan hedef kitlenize ulaştırabileceğinizi, özel gün ve haftalarda göndereceğiniz mesajlarınız ile daima akıllarda olan bir firma olabileceğinizi ve çalışanlarınız, müşterileriniz veya parterleriniz için isimli mesaj ile onlara değer verdiğinizi hissettirebileceğinizi biliyor musunuz? 

Haydi gelin kısa bir yolculukla pazarlamanın gizli silahı kabul edilen Başlıklı Toplu Sms ile bu saydıklarımın nasıl mümkün olabileceğini 3 adımda görelim.

 

1) Müşterilerinizi kampanyalarınızdan haberdar edin

 İş hayatında iş hacmimizi artırmak, satışlarımızı hızlandırmak ve daha fazla satış yapabilmek, ürünlerimizi hedef müşteri kitlesine tanıtmak amacıyla planlı ve programlı kampanyalar düzenleriz. Bu emekler sonucu kampanyalarımızdan maksimum sayıda potansiyel müşterinin haberdar olmasını isteriz.  İşte bu kampanyalarınızı Başlıklı Toplu Sms kanalıyla; "KURUM ADI’’ başlığı ile oluşturulmuş bir kurumsal sms ile hedef kitlenizin cep telefonuna anında iletebilirsiniz. 

 

2) Kurumsal SMS gönderimiyle özel günlerde de hatırlanın

Yaşadığımız toplumda özel olarak kabul edilmiş günlerin toplum üzerinde özel manaları bulunmaktadır.   Özel günlerde başkaları tarafından hatırlanmak her zaman nazik bir davranış olarak kabul edilmiştir ve bu bizleri mutlu etmiştir. Siz de bu özel günlerde kendi marka isminizle paylaştığınız Kurumsal sms ile hem müşterilerinizle iletişiminizi kuvvetlendirebilir hem de markanızın güzel hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

 

3) İsme özel Başlıklı SMS ile müşterilerinize kendilerini özel hissettirin

İsimli mesaj olarak da adlandırılan bu sistemde müşterilerinizin doğum günleri, evlilik yıl dönümleri ve başarılarını İsme özel mesaj özelliğiyle tebrik edebilirsiniz. Ayrıca tüm müşterilerinize, çalışanlarınıza veya diğer sms gruplarınıza kendi isimleriyle hitaplı mesaj gönderebilirsiniz.

 

Tüm bunları yapabilmek çok kolay, sizde birbirinden hesaplı tarifelerimizi incelemek için hemen buraya tıklayın

 

 

[url=https://hcialischeapc.com/]buying cialis online reviews[/url]

30 Mart 2021 Salı 05:55:21

[url=https://vslevitrav.com/]levitra pills for sale[/url]

19 Mart 2021 Cuma 10:23:03