7/24 Kesintisiz Hizmet Çalışma Saatleri: 08:00 - 20:00
Telefon 0212 264 65 64

Toplu SMS Hemşehrilerinize Giden Yolu Kısaltır

Toplu SMS Hemşehrilerinize Giden Yolu Kısaltır

Yorum Yazabilirsiniz

Mesajınız başarıyla iletişmiştir.

Ülkemizde 18 bin 288 köy ve 32 bin 150 mahalle bulunmaktadır. 80 milyonu aşkın vatandaşımızın memleketleri olan bu köy / mahallelerimizin, 8135'yi aşkın köy derneği bulunmaktadır. 

Aynı topraklarda doğup büyüyen bu insanlarımız eğitim, iş ve diğer sebeplerden dolayı bu köylerini bırakıp diğer şehirlere göçmek durumunda kalmışlardır. İnsanımız Türkiye’nin, hatta dünyanın dört bir yanına dağılan bu hemşerileriyle gönül bağını hiç koparmamak ve doğup büyüdükleri köylerini güzelleştirmek için köy dernekleri kurmuşlardır. Bu gün bu köy derneklerimiz Başlıklı Toplu Sms kullanarak köyleriyle ve hemşerileriyle aralarına kilometreler girmiş olsa da onlara ulaşmayı kendine vazife bilmiş ve gerek hemşerilerinin özel günleri, gerek programları gerekse de köylerini ilgilendiren meseleleri Toplu sms vasıtasıyla tüm üyelerine ulaştırmaktadırlar.  

Ülkemizde bulunan köy derneklerinin bazı gelenekselleşmiş görevleri bulunmaktadır. 

Bunlar;

- Haftalık Köy Geceleri düzenlemek

- Yıllık köy ve yöresel ürünler tanıtım organizasyonlarına katılmak

- Geleneksel iftar, piknik ve şenlik programları düzenler

- Köy sakinlerinden vefat edenler için buluşmalar düzenler

- Düğün, asker uğurlama, sünnet gibi programlarda diğer üyelerle organize olurlar

 

Evet, siz de köy derneği iseniz Başlıklı Toplu Sms kullanarak, tüm üyelerinize aynı anda bu programları mesaj yoluyla duyurabilirsiniz.

Belirlemiş olduğunuz özel gün, haftalar ve yıllık programlarınızı ileri tarihli sms özelliğimiz ile şimdiden dakikalar içerisinde sms panelimize yükleyip, tarihi planlayabilirsiniz. Bu sayede yıl boyunca oluşan bu yoğunlukta siz herhangi bir emek harcamadan duyurularınız başlıklı toplu sms olarak otomatik paylaşılır.  

Hemşerilerinizden vefat edenler olduğunda bu üzüntülü haberi, Türkiye’nin dört bir yanında yaşamakta olan diğer hemşerilerinize Toplu Sms yoluyla saniyeler içerisinde iletebilir ve hemşerilerinizin cenaze sahiplerine ulaşmalarına vesile olabilirsiniz.

Doğum gibi müjdeleyici, ümit dolu haberler ile vatanın dört bir yanında yaşayan hemşerilerinizin aynı anda yüzlerini güldürebilirsiniz.  

"Unutmayın, acılar paylaşıldıkça azalır, mutluluk ise paylaştıkça artar. "

Hitaplı mesaj özelliği ile bir mesaj metnini aynı anda tüm üyelerinizin isim ve soyisimlerine özel olarak gönderebilirsiniz.

Özetle Başlıklı Toplu Sms kullanarak hemşerileriniz ile iletişiminizi kuvvetlendirebilir, yıllık yoğunluğunuzu azaltabilirsiniz. Toplu sms hakkında dataylı bilgi için bize ulaşın.

[url=https://vsdoxycyclinev.com/]buy doxyclyne on line[/url]

13 Mart 2021 Cumartesi 14:12:17