7/24 Kesintisiz Hizmet Çalışma Saatleri: 08:00 - 20:00
Telefon 0212 264 65 64

TOPLU SMS GÖNDERMEK İÇİN 5 NEDEN

TOPLU SMS GÖNDERMEK İÇİN 5 NEDEN

Yorum Yazabilirsiniz

Mesajınız başarıyla iletişmiştir.

Toplu Sms Göndermek İçin 5 Neden

Başlıklı toplu sms göndererek aynı anda milyonlarca kişiye mesajınızı kendi adınız yada kurum ismi ile iletebileceğinizi biliyor muydunuz?  

Toplu sms ; reklamlarınızı, duyurularınızı, veya diğer mesajlarınızı aynı anda milyonlarca müşterinize yada rehberinizdeki dostlarınıza iletmenizi sağlar.

Siz de Başlıklı toplu sms göndererek;

1-) Toplu sms kullanarak daima akıllarda kalabilirsiniz.

Özel günlerde ya da düzenli olarak her hafta içeriği özenle oluşturulmuş mesajlarınızı başlıklı toplu sms  yoluyla göndererek sürekli akıllarda ve gönüllerde yer etmeyi başarabilirsiniz.  

 

2-) Toplu sms en hızlı ve en pratik iletişim aracıdır.

Sizde Nirvana Sms’den panel açarak aynı anda tüm listelerinize  saniyeler içinde mesajınızı iletebilir, kampanyalarınızı, hizmetlerinizi en hızlı şekilde duyurabilirsiniz.

 

3-) Teknolojiyi kullanarak hayatınızı kolaylaştırın.

Endüstri 4.0 teknolojisinin kullanıldığı günümüzde siz de teknolojiye ayak uydurun. Başlıklı toplu sms paneli açarak işinizi kolaylaştıralım. Binlerce kişilik rehberinize tek tek mesaj ileterek emek ve zaman israfını toplu sms sektöründeki en teknolojik gelişmelerle ortadan kaldırıyoruz. 

 

4-) Toplu sms ile prestij elde edebilirsiniz.

İsminizle ya da firma isminizle hedef kitlenize başlıklı toplu sms göndererek insanların zihninde kaliteli kurum olarak görüleceğinizden şüpheniz olmasın. Siz de toplu sms ile kalitenizi gözler önüne serebilirsiniz.

 

5-) Firmanızın Güvenilirliğini Arttırın.

Unutmayınız son kanuni düzenlemelerle gerçek olmayan kişi yada kurumlar, dolandırıcılar veya art niyetli insanlar toplu sms gönderemez. Btk’nın düzenlemiş olduğu karar ile artık sms gönderilmesine izin verilen kurumlar güvenilir firma olarak adlandırılabilir. Siz de toplu sms göndererek güvenilir firma imajınızı koruyabilirsiniz.

[url=http://fcialisj.com/]generic 5mg cialis best price[/url]

14 Mart 2021 Pazar 21:17:18