7/24 Kesintisiz Hizmet Çalışma Saatleri: 08:00 - 20:00
Telefon 0212 264 65 64

Evraksız Toplu Sms Sistemleri Güvenilir Mi?

Evraksız Toplu Sms Sistemleri Güvenilir Mi?

Yorum Yazabilirsiniz

Mesajınız başarıyla iletişmiştir.

Daha önce toplu sms paneli kullanmadıysanız ve bunun için araştırma halindeyseniz, bu soru sık sık kafanızı kurcalayacaktır.

Bu yazımızda belgesiz toplu sms gönderiminin yasal yükümlülüğü ile ilgili bilgilendirmelerde bulunacağım. Yazıyı okuduktan sonra Nirvana Sms farkıyla emin adımlarla toplu sms kullanmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Evraksız toplu sms gönderimi geçmiş yıllarda yaşanan bazı suçlara binaen yasaklanmıştır.

Ülkemizde evraksız toplu sms hizmeti vermekte bu firmalardan hizmet alıp toplu sms göndermekte suçtur. Siz de sizden evrak talep etmeyen toplu sms sağlayan firmalardan sms almayarak bu suça ortak olmayın. 

En iyi toplu sms firmalarından birisi olan Nirvana Sms farkıyla artık belge tranferleriniz için vakit harcamanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken kolayca belgelerinizi online olarak panelinize yüklemek. Bununla birlikte whatsapp'tan yazarak ya da e-mail yoluyla belgelerinizin görsellerini bize göndererek hiç vakit kaybetmeden toplu sms gönderimine başlayabilirsiniz.

 

Evraksız Toplu Sms göndermenin yasalara aykırı olmasının başlıca nedenlerini ifade etmek gerekirse; 

-  Evraksız Toplu Sms 'in legal olması halinde art niyetli kişiler sizin markanızın başlığı ile toplu sms gönderebilir ve markanız zarar görebilir,

- Evraksız toplu sms gönderiminin yasal olması halinde art niyetli insanlar resmi kurumlar veya bankalar başlıklarıyla sizlere sms gönderip, sizi dolandırabilir, yanlış yönlendirebilir ve ya cihazınıza virüs göndererek sizi siber suçlara maruz bırakabilir.

- Evraksız toplu sms gönderiminin legal olması halinde bilgi kirliliğinin önüne geçemez, yanlış bilgiler hızla yayılmaya devam edebilir.

 O halde evraksız toplu sms göndermenin yasal olmaması siz de takdir edersiniz ki bizim haklarımızı koruyan önemli bir yasal düzenlemedir.

Peki hangi evraklar gerekiyor diyorsanız “Gerekli Evraklar" yazımıza hızlıca göz atın.

[url=https://vsdoxycyclinev.com/]bay doxycycline[/url]

30 Mart 2021 Salı 09:21:55

[url=http://hcialischeapc.com/]buy cialis online with a prescription[/url]

17 Mart 2021 Çarşamba 15:34:04