7/24 Kesintisiz Hizmet Çalışma Saatleri: 08:00 - 20:00
Telefon 0212 264 65 64

Nirvana SMS’i Tercih Etmek İçin 6 Neden

Nirvana SMS’i Tercih Etmek İçin 6 Neden

Yorum Yazabilirsiniz

Mesajınız başarıyla iletişmiştir.

Nirvana SMS’i Tercih Etmek İçin 6 Neden

Nirvana SMS, toplu sms sektöründe yılların verdiği tecrübe ile müşterilerine yüksek kalitede bir hizmet sunma garantisi vermektedir. Güvenilir altyapısı, uygun tarifeleri, deneyimli kadrosu, 7/24 teknik destek imkânı ve sms sistemi ile verdiği hizmette en iyi olmayı hedefleyen bir markadır.

 

1 – Kredileriniz Anlık İade Sistemimiz İle Korunuyor

Toplu Sms gönderirken bazen, sektörde normal olarak kabul edilmiş sorunlarla karşılaşabiliriz. Bu sorunlar sonucunda ise Toplu Sms’leriniz o anda müşterilerinize iletilemeyebilir. Endişe etmeyin! Bu sorunlar operatör kaynaklı, sistem arızası veya internet bağlantı problemi ile ilgili olabilir. Siz de Toplu Sms gönderirken bu sorunlarla karşılaştığınız takdirde kredileriniz Nirvana Sms güvencesiyle korunmaktadır ve iletilemeyen Toplu Mesajlarınız anında iade edilmektedir. İade edilen Toplu Sms kredilerinizi gönül rahatlığı ile tekrar kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

2 – Türkiyenin En Dinamik Toplu Sms Firmasıyız

Nirvana Sms, 4 yılı aşkın süredir, en güncel teknoloji ile, alanında profesyonel sistem yazılım uzmanları ve tasarımcıları, size en iyi hizmeti vermek adına her zaman kolayca ulaşabileceğiniz ve daima güler yüzlü müşteri temsilcileri, aklınıza takılan veya Toplu Sms ile ilgili sizleri Blog’umuz vasıtasıyla düzenli olarak bilgilendiren ve içerik üreten metin yazarımız ile Türkiye’nin en dinamik Toplu Sms Markasıyız. Ve Türkiye’nin lider sms markaları arasında olmanın gururunu yaşıyoruz.

 

3 – Müşterilerinize Hitaplı Toplu Mesaj Gönderin

Müşterilerinizle iletişiminizi daha da kuvvetlendirmek ve etkileşimlerinizi artırmak adına sizin için geliştirdiğimiz Hitaplı Toplu Mesaj sistemi ile aynı anda tüm müşterilerinize isimleriyle hitap ederek Toplu Sms gönderebilirsiniz. Bunun için müşterilerinizi rehberinize AD / SOYAD / TELEFON NUMARASI ya da AD / TELEFON NUMARASI formatında yüklemeniz yeterli olacaktır. Bundan sonrası ise çok kolay. Panelimizden Hitaplı Mesaj Modülü ile rahatça toplu sms gönderimi yapabilirsiniz.

 

4 - İleri Tarih Özelliğimiz İle İçiniz Rahat Olsun

Gün içerisinde siz de Toplu mesaj gönderimi için zaman bulamıyor musunuz? O halde ileri tarihli mesaj özelliğimiz ile vaktiniz müsaitken mesaj içeriklerinizi oluşturabilir, bu mesajların ne zaman gönderileceğini panelimiz aracılığı ile planlayabilirsiniz. Günü gelen mesajlarınızın sizi meşgul etmeden otomatik paylaşılacağından emin olabilirsiniz. 

 

5 – Excel Aktarma Seçeneği İle İşinizi Kolaylaştırıyoruz

Yüzlerce hatta binlerce müşterinizin kayıtlı olduğu Exel listelerinizi sisteme eklemek gözünüzde büyümesin. Çünkü artık çok basit. Exel listenizi panele saniyeler içerisinde ekleyip mesaj göndermeniz sadece 2 dakika sürecektir.

 Ayrıca cep telefon rehberinizi de telefonunuzun ayarlar menüsünden ‘’rehberi dışa aktar’’ seçeneği ile yine saniyeler içerisinde exel tablosuna çevirebilir, yine bu exel listenizi sms panelimize ekleyerek kısa süre içerisinde başlıklı toplu sms gönderebilirsiniz.

 

6 – Yasalara Uygun Ret Sms Hizmeti Veriyoruz

Sizler de takdir edersiniz ki günümüzde başlıklı toplu sms kullanımı artmış bulunmaktadır. Ve insanlar kendisi ile alakasız ürünleri veya tanıtım mesajlarını bir daha almak istemeyebilirler. Ve bu onların en doğal hakları. T.C. yasaları da bu konuya el atmış ve ticari sms’ leriniz için BTK (Bilişim Teknolojileri Kurumu) tarafından ret sms zorunlu hale gelmiştir. Mesajlarınızın sonuna ret sms eklentisini ekleyerek yasalara uygun sms gönderebilirsiniz

 

[url=https://fcialisj.com/]cheap cialis[/url]

14 Mart 2021 Pazar 18:57:25