7/24 Kesintisiz Hizmet Çalışma Saatleri: 08:00 - 20:00
Telefon 0212 264 65 64

TOPLU SMS PANELİ NEDİR? NE İŞE YARAR?

TOPLU SMS PANELİ NEDİR? NE İŞE YARAR?

Yorum Yazabilirsiniz

Mesajınız başarıyla iletişmiştir.

Toplu sms paneli, rehberlerinizi yönetebileceğiniz, toplu sms gönderebileceğiniz, gönderim raporlarınızı yönetebileceğiniz ve daha birçok işlem yapabileceğiniz bir web portaldır.

Telefondan sms gönderme işlemi kullanıcılar tarafından çok tercih edilmeyen bir haberleşme yöntemidir. Toplu gönderimlerde ise hemen hemen hiç tercih edilmemektedir. Bu sebeple bilgisayar üzerinden sms gönderme ihtiyacı doğmuştur. Toplu sms panelini kullanarak toplu sms gönderimleri çok daha kolay ve başarılı bir şekilde yapabilmektedir. 

Üstelik BTK lisanslı ve yasal hizmet veren firmaları tercih ettiğiniz zaman kurumsal başlıklı toplu sms gönderimi yapabilirsiniz. Toplu sms panelimiz üzerinden yapacağınız kurumsal sms gönderimlerinizde mesaj gönderen bölümünde firmanızın, vakfınızın, kurumunuzun başlığı yer alır ve güvenilir bir şekilde üyelerinize, müşterilerinize bilgilendime yapabilirsiniz.

Toplu gönderimleriniz için toplu sms panelini kullanmanın faydalarından en önemlisi milyonlarca numaraya aynı anda sms gönderimi yapılabilmesidir. Sisteme numaralarınızı rehber olarak ekleyerek, excel dosyasından direkt gönderim ile yada kopyala yapıştır yöntemi ile istediğiniz çoklukta numaraya sms gönderimini birkaç dakika ve birkaç işlem ile yapabilirsiniz. 

Nirvana Sms olarak kolay kullanılabilir bir arayüze sahip toplu sms panelimiz bulunmaktadır. Bu sebeple abonelerimiz bütün işlemlerini kolay bir yolla halledebilmektedirler. Yardıma ihtiyaçları oldukları anda sistemde bulunan bilgi bölümünden, eğitim videolarımızdan yardım alabilmekte ve istedikleri zaman müşteri temsilcilerimizden destek talep edebilmektedirler. Talep edilen yardım ihtiyaçlarına anında uzaktan bağlantı veya adım adım yönlendirebilme seçenekleriyle destek vermekteyiz. Nirvana Sms olarak bu gibi konularda abonelerimizin daima yanında bulunmaktan onur duymaktayız.

Zazadilder sms paneline giremiyorum

Slm Sms paneline giremiyorum

30 Ekim 2022 Pazar 13:55:12

[url=https://fcialisj.com/]cialis order online[/url]

19 Mart 2021 Cuma 00:58:32

deneme

deneme

16 Mart 2020 Pazartesi 05:46:34

wqdqwqwdqw12

haha

16 Mart 2020 Pazartesi 05:40:40

wqdqw

dqwdqwdq

16 Mart 2020 Pazartesi 05:39:23